sâmbătă, 15 septembrie 2012

Masini Second Hand

             Cum doream sa schimb masina am intrat pe internet si am gasit un site care m-a ajutat foarte mult. Este foarte usor de publicat un anunt, in 5 minute dai anuntul, trebuie doar ca acesta sa fie validat printr-un link primit pe adresa de mail.
             In materie de masini second hand site-ul este unul care are cele mai tari oferte de pe piata. Pentru cautare poti folosi diverse optiuni de filtrare: dupa model, marca, dotari sau pret. Contactarea vanzatorului se face folosind formularul de contact prin e-mail sau chiar direct prin telefon. Gasiti aici toate tipurile de autoturisme: Ford, Dacia, Audi, Toyota, Mazda, Nissan, Seat, BMW sau VW. Avem si oferte de masini care pot fi incadrate la categoria " oldsmobile " : Lada, Wartburg sau Moskwich, dar si oferte de camioane si camionete sau dubite: MAN, DAF sau Iveco. Site-ul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si parcurilor de masini sau dealer-ilor auto second hand. Fiecare anunt poate avea pana la 6 fotografii cu masina scoasa la vanzare !

1 comentarii:

Ok, nu stiu daca se gaseste asa ceva dar poate am noroc. Unde pot gasi masini second hand sa le iau in leasing sau rate, ma intereseaza agentii nu persoane individuale.

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea !

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More