marți, 22 ianuarie 2013

Cele mai proaste filme ale anului 2012

             Anul 2012 s-a incheiat.O data cu incheierea lui,putem trage o linie si putem face un clasament al celor mai proaste filme din 2012 . Chiar daca multe filme dintre cele care vor aparea in topul celor mai proaste filme ale anului 2012 pareau sa aiba potential si pareau foarte interesante,multe dintre ele nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor publicului larg.
             Asa cum in topul celor mai bune filme ale anului 2012 gasim atat comedii,drame cat si thriller-uri,la fel se intampla si in topul celor mai proaste filme,gasim atat filme de dragoste,filme de comedie cat si thriller-uri.

Top 5 cele mai proaste filme ale anului 2012 :

5. Gasim pe locul 5 filmul Rock of Ages .Filmul prezinta povestea a doi tineri care vor sa devina celebri.Relatia lor plina de incurcaturi este redata pe ritmurile melodiilor rock interpretate de cantareti precum Joan Jett,Foreigner,Bon Jovi,Def Jeppard si altii .


4.  Playing for Keeps : Chiar daca initial filmul promitea sa fie o comedie romantica,Playing for Keeps a reusit sa scoata de la noi doar cateva grimase.Actiunea filmului a fost oarecum previzibila iar finalul a fost unul la care ne-am fi asteptat de la inceputul filmului .

3.  The Watch : Un alt film care ne-a dezamagit in 2012 a fost filmul The Watch.Cu o distributie extraordinara (Ben Stiller,Jonah Hill si Vince Vaughn) filmul promitea mult.Filmul ar fi trebuit sa fie o combinatie de SF si comedie,insa nu a reusit nici sa ne faca sa radem nici nu a avut efecte speciale extraordinare.

2.  What to Expect When You're Expecting : Cand am vazut distributie de la What to Expect When You're Expecting,am crezut ca va fi una dintre cele mai bune filme de dragoste romantice ale anului 2012.Cu actori ca Brooklyn Decker,Jennifer Lopez,Cameron Diaz si Chris Rock,nu am crezut ca ca fi loc de esec .Insa filmul ne-a dezamagit prin folosirea acelorasi clisee de dragoste,acelorasi replici antice si prin finalul previzibil .

1.  The Devil Inside : Chiar daca inceputul filmului pare promitator,iar actiunea filmului pare sa fie promitatoare initial,filmul se termina intr-un mod dezastruos.Multi dintre noi s-au intrebat daca nu cumva filmul s-a oprit dintr-o eroare tehnica,nicidecum nu ne-am asteptat ca filmul sa se termine in acel fel.








 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea !

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More