marți, 5 februarie 2013

Oferte de vacanta in Turcia 2013

            In cazul in care majoritatea statelor de pe aceasta planeta se intind pe un singur continent, despre Turcia se poate spune ca are o caracteristica ceva mai deosebita. 97% din teritoriul acestei tari se intinde pe continent asiatic, in timp ce doar 3% este de gasit in Peninsula Balcanica din Europa. Multitudinea de state cu care Turcia se invecineaza (nu mai putin de 8!) poate constitui un avantaj turistic in acest sens. Atat Grecia cat si Bulgaria, Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Irak sau Siria se bucura de numeroase monumente si obiective turistice in acest sens, si se afla la o aruncatura de bat distanta. Din pacate, de retinut este si faptul ca cel mai mare oras al Turciei de astazi (Istanbul) nu coincide cu capitala statului (Ankara).
De ce Turcia reprezinta un stat important din punct de vedere turistic? Pentru ca pe teritoriul actualei tari, au trait si s-au format, de-a lungul anilor, mai multe popoare, culturi si civilizatii. Fiecare dintre acestea au lasat, la randul lor, numeroase monumente si obiective istorice ce merita vizitate cel putin o data in viata. Din acest motiv putem argumenta fara nici un fel de problema ca Turcia este unul dintre statele pline de incarcatura istorica.
           Chiar daca, pe parcursul anilor ce au trecut, Turcia a prosperat in special datorita domeniului numit turism, putem afirma fara nici un fel de retinere ca laudele nu sunt aduse degeaba. Multitudinea de oferte, hotelurile ce ofera servicii all-inclusive, si numeroasele obiective turistice conving tot mai multi turisti sa viziteze statul turc pentru obiectivele turistice absolut fascinante. Chiar daca se spune ca multi sunt cei care au vizitat Turcia, de mentionat este ca foarte putini afirma ca nu s-au simtit de la excelent in sus.
Vrei sa mergi intr-un sejur in Turcia dar nu stii cum sa procedezi? Sfatul nostru este sa te apuci sa cauti oferte. Este imposibil sa nu gasesti ceva satisfacator atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere calitativ. Recomandarea noastra, evident, este sa apelati in primul rand la oferte de tip early-booking. De ce? In general, costurile unui sejur �regesc� vin cu preturi foarte mari. Prin realizarea unor rezervari din timp, pe langa faptul ca se ofera reduceri la biletele de avion (cunoscute pentru faptul ca valoreaza aproximativ 50% din valoarea totala a intregului sejur) puteti obtine si diferite discounturi la cazare. De asemenea, problemele neplacute de tipul lipsei camerelor disponibile la hotelul ales de dvs. dispar in cazul in care accesati o oferta de tip early-booking.
Poporul turcesc este cunoscut pentru amabilitatea de care da dovada, si pentru personalul extrem de bine antrenat. Multitudinea de obiective turistice (indiferent ca vorbim de cupolele fascinante ale vechiului    
           Constantinopol sau de ruinele romane din sudul tarii) dar si numeroasele activitati ce pot fi intreprinse (de tipul sporturilor nautice gen wind-surfing sau scuba-diving) recomanda statul turc in acest sens. Un sejur aici nu va fi regretat datorita faptului ca oricine se poate simti bine, indiferent ca vorbim de un tanar de 19-20 de ani, sau de un adult de 30-35 de ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea !

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More