duminică, 19 august 2012

Capitala Boliviei

           Capitala boliviei, La Paz este cea mai sigura localitate in prevenirea incendiilor. Ea este situata la o altitudine de 3000 de metri. Orasu dispune de o cantitate mare oxigen care abia ar sustine un foc de tabara.
            Bolivia este o tara din America de Sud care are 1.098.581 kilometri patrati si o populatie de 8,8 milioane de locuitori. Capitala la Paz este sediul guvernului din Bolivia iar capitala legala a Boliviei este Sucre unde este si sediul puterii judiciare. Bolivia este a doua tara din America de Sud care nu are iesire la mare, ea fiind o tara muntoasa, acolo se afla si Muntii Anzi care depasesc 600 de kilometri.
             Din punct de vedere economic, Bolivia este una din cele mai sarace tari din America de Sud. De-a lungul timpului, guvernul a incercat sa scada cheltuielile necesare pentru aceasta tara dar incercarile nu au dat deloc roade, ea ramanand in continuare una din cele mai sarace tari din America de Sud.
              Stati aproape si veti afla foarte multe curiozitati pe care nici nu ati reusit sa vi le imaginati, toate acestea sunt doar de pe glob si nu numai !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea !

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More